Menu
Palmansfilms
Cocaine War (2014)
Dawn of the Dark (2015)
A Brutal Path (2015)
The Sinister Follows (2016)
Inner Demons (2016)
Massacre (2017)

Kosten Bedrijfsfilm

 

Interesse in een bedrijfsfilm, commercial, promotiefilm, trailer, aftermovie of montage-werkzaamheden?

Een bedrijfsfilm laten maken is dé manier om uw bedrijf online te presenteren aan uw doelgroep. In een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo laat u zien wat uw bedrijf onderscheidt van de concurrentie. U kunt direct met uw klanten de dialoog aangaan, ze enthousiasmeren én overtuigen. Een bedrijfsfilm zegt zoveel meer… wist u bijvoorbeeld dat 70% van uw doelgroep visueel ingesteld is en liever kijkt dan leest? Dus terwijl banners en advertenties hun doel missen, trekt een bedrijfsfilm meteen de aandacht!

De kosten van een bedrijfsfilm zijn afhankelijk van het verhaal dat u wilt vertellen, de doelgroep die u wilt bereiken en de boodschap die u wilt overbrengen. Tijdens het intakegesprek bepalen we samen de invulling en het uitgangsbudget van uw film.

Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende prijscategorieën van een bedrijfsfilm. Op basis van uw persoonlijke wensen ontvangt u altijd eerst een gespecificeerde offerte. Vraag een offerte bij Palmans Films aan.

Prijsindicaties Bedrijfsfilm

PRIJSCATEGORIE A: Voor een betere prijsindicatie, vraag een offerte aan.
- Low Budget

Een mooi en strak bedrijfsfilmpje (achtergrondmuziek, tekstinformatie) nodig? Dan kan al voor ongeveer een vrij laag bedrag. Wij komen dan één dag opnames bij u maken en lever we het eindproduct in een kort bestek bij u aan. Voor het overbrengen van jouw unieke boodschap, is het niet altijd nodig om filmopnames te maken. Misschien heeft u zelf al filmmateriaal of bent u in het bezit van prachtige foto’s? Van daaruit ontwikkelen wij een creatief concept. Soms vullen we uw beelden aan met stockfoto’s of stockfootage. Alles voor een perfect eindresultaat.

PRIJSCATEGORIE B: Voor een betere prijsindicatie, vraag een offerte aan.
- Mid Budget

Wij ontwikkelen een creatief en orgineel concept dat vervolgens wordt verfilmd. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wel altijd gebaseerd op het beschikbare budget. We zorgen voor een prachtige beelden, moderne montage en fantastische motion graphic. Daarnaast is het ook mogelijk om een voice-over te gebruiken of fraaie visuele teksttoevingen. Tevens gebruiken we passende achtergrondmuziek onder het filmpje.

PRIJSCATEGORIE C: Voor een betere prijsindicatie, vraag een offerte aan.
- High Budget

Soms is er meer nodig om het verhaal compleet te vertellen. Meerdere dagen filmen, figuranten/acteurs erbij hebben, prachtige visuele effecten, een grotere productie, drone-beelden, green screen, professionele voice-over of een bijzondere locatie. Voor een zonnig strand, een mediterrane haven als achtergrond  voor een global commercial of opnames bij een internationale vestiging, filmen we ook in het buitenland indien van toepassing.

Variabele kosten

Een bedrijfsfilm is altijd maatwerk. Maar al uw filmideeen is te realiseren. Al uw wensen zijn mogelijk. Er zijn daarom veel variabelen waarbij de kosten van een bedrijfsfilm duurder wordt. Hieronder een opsomming van
- Voice-over
- Visule effecten
- Achtergrondmuziek
- Drone
- Aantal opnamedagen
- Aantal en ligging locaties
- Vergunningen
- Inhuren acteurs/figuranten