Menu
Palmansfilms
Cocaine War (2014)
Dawn of the Dark (2015)
A Brutal Path (2015)
The Sinister Follows (2016)
Inner Demons (2016)
Massacre (2017)

Marcel Pieters

 

'Ik probeer het maximale uit een scène te halen'

Marcel Pieters

Marcels interesse in films was er altijd al. Op jongere leeftijd ging hij al naar de bios met zijn ouders of vrienden, nam films op van TV op videoband (de reclames zo strak mogelijk uit proberen te knippen) en was regelmatig aanwezig in de videotheek om dagfilms op VHS te huren. Zijn interesses in genres zijn breed. Van Disney tot horror. Van humor tot Sciencefiction.

Marcel kent de familie Palmans van kinds af aan. Zo heeft hij met de oudste broer van Zainal (Maikel) de gehele basisschool doorlopen. Zainal heeft Marcel dan ook gevraagd om mee te doen in het team van Palmans films, omdat hij zijn passie voor films (her)kende.

Marcel heeft oog voor detail en probeert het maximale uit een scène te halen. Daarnaast houdt hij van een grap op de set, maar is serieus wanneer dat nodig is.

Hij zit vol ideeën om uit te werken voor het witte doek. Zo heeft hij begin 2017 het verhaal geschreven van de korte horror ‘Massacre’ en dat smaakt naar meer. Wie weet wat zijn volgende verhaal wordt.Terug naar het overzicht