Menu
Palmansfilms
Cocaine War (2014)
Dawn of the Dark (2015)
A Brutal Path (2015)
The Sinister Follows (2016)
Inner Demons (2016)
Massacre (2017)

Zainal Palmans

 

'Passie en bezieling, de sleutelwoorden voor onze films.'

Zainal Palmans

Van kinds af aan is Zainal geïnteresseerd in films. In eerste instantie was het veel films kijken. Op latere leeftijd kocht hij zijn eerste camera. Het was geen dure camera, maar gewoon een kleine camcorder.

In plaats van zelfs films kijken, waar hij veel van geleerd heeft, ging hij zelf aan de slag. Op de middelbare school kreeg hij twee filmopdrachten: het maken van een film/documentaire over mieren en vliegen. Met succes rondde hij deze opdrachten af. Het smaakte naar meer.

Op een koude winterse dag in december van het jaar 2011 besloot hij samen met zijn crewleden Fians en Ismaël Moorrees een kleine speelfilm te maken, en met plezier! Niet veel later was het volgende project alweer aan de gang.  

Pas in 2014 besloot hij om het wat professioneler aan te pakken. Zijn droom, en die van zijn crewleden, is om een grote bioscoopfilm uit te brengen. Filmregisseur is een ervaringsvak. Met de toekomstige projecten wil hij zichzelf ontwikkelen door te experimenteren met verschillende genres en (film)technieken.

 Terug naar het overzicht